torsdag den 27. januar 2011

17/01 2011 - Sky Architects på besøg i studiet.

Denne aften havde STENTOR besøg af Stefan og Christian fra bandet Sky Architects, et talentfuldt orkester fra Aarhus. Bandet begår sig fortrinsvis i genren Post-rock, men har også opfundet deres egen genre, Doom pop.

I aftenens løb fortæller bandet sin grundlæggende historie, såvel som mange andre røverhistorier. Vi får den om, hvad bandet laver inden de går på scenen, og hvilket hemmeligt væddemål de har indbyrdes. Derudover får vi lejlighed til at diskutere de forskellige kvaliteter, som bandet selv mener at post-rock genren indeholder.

I løbet af programmet spiller vi numre fra bandets nye ep, The Reflection. Derudover bliver der spillet musik med bands som Sky Architects er blevet inspireret af, noget de kan lide og nogen de har varmet op for.

Et enkelt af numrene har værten selv valgt.

Han fortæller desuden, til ingens fornøjelse, om det kommende Asger Jorn-symposium, der vil være på Aros selvsamme lørdag. Dette ansporer en tanke eller fantasi i ham, som han får udlevet ved at få de uforvarende bandmedlemmer til at læse højt fra introduktionen til en af Jorns bøger "Held og Hasard", udgivet på Skandinavisk Institut for Sammenlignende Vandalisme, Borgens forlag 1963.

Playliste:
Sky Architects - This Day on our side (album version)
Sky Architects - These Walls
And so I watch you from afar - S is for Salamander
Swans - Eden Prison
Big Business - Easter Romantic
Sky Architects - Cave In


Podcastlink:
http://www.mediafire.com/?9oama94h42j2j57

Ingen kommentarer:

Send en kommentar